Help een kind

Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Donatie

€ 5,00

Een donatie tbv Stichting Yworks.

Wat doet Stichting Yworks? Dit zeggen ze er zelf over:

HELP EEN KIND

Met ons programma leren we moeders wat ze nodig hebben om voor hun kind te zorgen en uit armoede te ontsnappen.

Zo worden baby’s zonder toekomst, vrolijk spelende, gezonde peuters en uitzichtloze tienermoeders, zorgzame opvoeders met een baan.


Waarom?
Elke dag worden baby’s achtergelaten, op straat, bij ziekenhuizen, weeshuizen en op nog veel meer plekken.

Schaamte en armoede zorgen ervoor dat hun jonge moeders kunnen kiezen tussen een zwervend bestaan met hun baby, zelfmoord of het opgeven van hun baby zodat ze bij hun familie weer welkom zijn omdat de oorzaak van de schaamte, hun baby, ‘er niet meer is’.

Hoe?
We vangen ze op, helpen ze bij de bevalling, geven les op het gebied van gezondheid, hygiëne en voeding. De jonge moeders leren lezen, schrijven, rekenen, Engels en een vak, zodat ze niet over straat hoeven te zwerven maar voor hun kind kunnen zorgen.


Doordat Sri Lanka een ontwikkelingsland met een kleine maar sterk groeiende economie is, kunnen deze jonge vrouwen met wat ze leren, ook echt een toekomst opbouwen met en voor hun kind.

Yworks is een ANBI en giften zijn dus fiscaal aftrekbaar!

Meer info? Surf naar www.yworks.org

White Wash

Bij elk bord staan 2 afbeeldingen waarvan de eerste MET white wash is en de tweede, ZONDER white wash. De white wash laag verwijderen zorgt ervoor dat kleuren minder helder zijn en er minder contrast is waardoor details minder zichtbaar zijn.

© 2016 - 2021 God on wood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel