Hoe

We overleggen met u over wat u zelf in gedachten hebt. Wanneer u zelf geen of een onvolledig idee hebt, vragen we waar de bemoediging voor is om een passende Bijbelvers, woorden en/of afbeelding er bij te kunnen zoeken. Het proces begint daarna met gebed, zoekwerk en geroutineerd Photoshop gebruik. Gebaseerd op uw informatie hebben we dan een afbeelding die we aan u voorleggen.

Na overleg, ontwerp, zaag en voorbewerking gebruiken we een nauwkeurig printprocedé, om het ontwerp zo mooi als mogelijk op uw bord aan te kunnen brengen. Elke stap wordt beoordeeld op kwaliteit van uitvoering voor een zo mooi als mogelijk resultaat om geen afbreuk te doen aan de boodschap van uw bord.

Ter afsluiting van het proces, wordt uw bord van een beschermende laag voorzien, waarmee de opdruk spatwaterbestendig is.

Zien is geloven

White Wash

Bij elk bord staan 2 afbeeldingen waarvan de eerste MET white wash is en de tweede, ZONDER white wash. De white wash laag verwijderen zorgt ervoor dat kleuren minder helder zijn en er minder contrast is waardoor details minder zichtbaar zijn.

© 2016 - 2021 God on wood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel