Legal

Wat is van wie

God on wood is een label van Van Es Verpakking B.V. ter ondersteuning van het fondswerven ten behoeve van het primaire doel van Stichting Yworks.

Wat is het doel van Stichting Yworks?

“Het verbeteren van de positie van van ongehuwd zwangere vrouwen en alleenstaand moeders in Sri Lanka”

Keurmerk Webshop

Wij conformeren ons aan de voorwaarden zoals beschikbaar gesteld door de Stichting Webshop Keurmerk en u kunt die voorwaarden DOWNLOADEN

Deze Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en NTO in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal- Economische Raad en treden voor de Stichting Webshop Keurmerk in werking per 1 juli 2012. 

Deze Algemene Voorwaarden zullen worden gebruikt door alle leden van de Stichting Webshop Keurmerk met uitzondering van financiële diensten als bedoeld in de Wet Financieel Toezicht en voor zover deze diensten onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten. 

Privacy

In onderstaande link kunt u lezen hoe wij uw gegevens beschermen en bewaren in het kader van de pricavywetgeving.

Indien u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

https://cdn.myonlinestore.eu/94554763-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_gdpr%20god%20on%20wood.pdf?t=1527847722

 

White Wash

Bij elk bord staan 2 afbeeldingen waarvan de eerste MET white wash is en de tweede, ZONDER white wash. De white wash laag verwijderen zorgt ervoor dat kleuren minder helder zijn en er minder contrast is waardoor details minder zichtbaar zijn.

© 2016 - 2021 God on wood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel