• Help een kind

  Donatie
  Donatie

  Een donatie tbv Stichting Yworks.

  Wat doet Stichting Yworks? Dit zeggen ze er zelf over:

  HELP EEN KINDMet ons programma leren we moeders wat ze nodig hebben om voor hun kind te zorgen en uit armoede te ontsnappen.Zo worden…

  € 5,00

Waarom

Meer dan bemoedigen

God on wood is meer dan bemoedigen, het is een middel om zendingswerk mee te financieren, in Sri Lanka.

HELP EEN KIND

Met ons programma leren we moeders wat ze nodig hebben om voor hun kind te zorgen en uit armoede te ontsnappen.

Zo worden baby’s zonder toekomst, vrolijk spelende, gezonde peuters en uitzichtloze tienermoeders, zorgzame opvoeders met een baan.


Waarom?
Elke dag worden baby’s achtergelaten, op straat, bij ziekenhuizen, weeshuizen en op nog veel meer plekken.

Schaamte en armoede zorgen ervoor dat hun jonge moeders kunnen kiezen tussen een zwervend bestaan met hun baby, zelfmoord of het opgeven van hun baby zodat ze bij hun familie weer welkom zijn omdat de oorzaak van de schaamte, hun baby, ‘er niet meer is’.

Hoe?
We vangen ze op, helpen ze bij de bevalling, geven les op het gebied van gezondheid, hygiëne en voeding. De jonge moeders leren lezen, schrijven, rekenen, Engels en een vak, zodat ze niet over straat hoeven te zwerven maar voor hun kind kunnen zorgen.


Doordat Sri Lanka een ontwikkelingsland met een kleine maar sterk groeiende economie is, kunnen deze jonge vrouwen met wat ze leren, ook echt een toekomst opbouwen met en voor hun kind.

 

Wilt u deze bediening steunen? Koop een bord, doneer éénmalig of structureel, breng dit werk onder de aandacht van mensen om u heen, bid mee, stuur een e-mail en dat laatste kan natuurlijk ook als u vragen heeft of uw betrokkenheid wilt uiten.

Yworks is een ANBI en giften zijn dus fiscaal aftrekbaar!

Meer uitleg over waarom Sri Lanka en wat de visie is? Surf naar de Yworks website.

Ben je 'vriend' van de Yworks missie in Sri Lanka? Zie Facebook.

White Wash

Bij elk bord staan 2 afbeeldingen waarvan de eerste MET white wash is en de tweede, ZONDER white wash. De white wash laag verwijderen zorgt ervoor dat kleuren minder helder zijn en er minder contrast is waardoor details minder zichtbaar zijn.

© 2016 - 2021 God on wood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel